Şehitler Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 15:20/16:10
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://orgfevziturkerioo.meb.k12.tr

Adres - Şenoba Beldesi Gazi Mah. Hezil Cad. Şenoba Jandarma Karakolu Yanı. Uludere/ŞIRNAK

Yerleşim Yeri - Şenoba Beldesi Uludere-ŞIRNAK

Ulaşım İl ve ilçeyle bağlantısı tek şerit asfalt olup sürekli açıktır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şırnak iline 35 km, Uludere ilçesine 15 km uzaklıktadır.